Specjalista ds. technologii i nowych produktów - Piaseczno
- bieżący monitoring rynku i ofert dostawców w celu aktywnego poszukiwania nowości
- aktywna współpraca z Dostawcami w celu poszukiwania nowych produktów
- organizacja cyklicznych panelów testowych produktowych celem prezentacji nowości produktowych
- nadzór nad poszukiwaniem i wprowadzaniem nowych produktów zgodnie z wytycznymi i założeniami projektowymi.
- monitoring jakości wprowadzanych produktów
- nadzór nad procesem pobierania, przechowywania, a w przypadku wystąpienia konieczności weryfikacji prób (wzorniki) wprowadzanych produktów
- uczestnictwo w procesie tworzenia i gromadzenia dokumentacji technicznej dla nowych jak i istniejących modyfikowanych produktów
-
nadzór nad kalkulacją kosztów spożywczych
- wykształcenie wyższe (technologia żywności , technologia mięsa )
- doświadczenie w branży „technologia mięsa” – 3 lata - warunek konieczny
- znajomość rynku mięsnego
- umiejętność analitycznego myślenia i wyciągania wniosków
- samodzielność, dokładność, sumienność
- wysokie umiejętności organizacji pracy
- wysoka umiejętność komunikacji
- prawo jazdy kat. B
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
Oferujemy
interesującą pracę, możliwość rozwoju zawodowego, atrakcyjne wynagrodzenie oraz pakiet świadczeń socjalnych
Osoby zainteresowane i spełniające nasze oczekiwania prosimy o przesyłanie CV i Listu motywacyjnego na adres: rekrutacja@sfinks.pl
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Sfinks Polska S.A. dla jego celów własnych, jak i podmiotów powiązanych z nim kapitałowo lub umownie, moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późń. zm.)"