SFINKS POLSKA S.A., to dynamicznie rozwijająca się spółka giełdowa zarządzająca Siecią Restauracji
SPHINX®, CHŁOPSKIE JADŁO® i WOOK®
w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje osoby do pracy na stanowisku:
Specjalista ds. zarządzania i obsługi systemu gastronomicznego
Miejsce pracy:
Piaseczno
OSG/C/2018/01
pt, 2018-01-05 - wt, 2018-01-16
Zadania:
- nadzór i wprowadzanie wszelkich zmian do sytemu gastronomicznego w zakresie dań i produktów
- bieżący monitoring poprawności funkcjonowania sytemu
- współpraca z innymi Działami w zakresie wprowadzania nowych pozycji dań do sytemu
- opracowywanie receptur
- kalkulacja kosztów potraw
- wprowadzenie receptur dań do sytemu gastronomicznego
-
tworzenie wymogów jakościowych dla nowych procesów technologicznych
Wymagania:
- wykształcenie kierunkowe (technologia żywności)
- umiejętność analitycznego myślenia i wyciągania wniosków
- umiejętność wyliczenia wsadów FC
- umiejętność wyliczenia kaloryczności potraw
- bardzo dobra znajomość alergenów
- samodzielność, dokładność, sumienność
Oferujemy:
interesującą pracę, możliwość rozwoju zawodowego, atrakcyjne wynagrodzenie oraz pakiet świadczeń socjalnych
Osoby zainteresowane i spełniające nasze oczekiwania prosimy o przesyłanie CV i Listu motywacyjnego na adres: rekrutacja@sfinks.pl
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Sfinks Polska S.A. dla jego celów własnych, jak i podmiotów powiązanych z nim kapitałowo lub umownie, moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późń. zm.)"