-A +A

Obowiązkowa dokładka na Dzień Babci i Dziadka wraca do restauracji Sphinx

Wersja do wydruku

Restauracje Sphinx, należące do Sfinks Polska, przygotowały akcję specjalną pod hasłem „Obowiązkowa dokładka na Dzień Babci i Dziadka”. Z tej okazji w dniach 21-22 stycznia br. zamawiając Shoarmę w rozmiarze standard goście restauracji otrzymają danie powiększone do wersji XL bez żadnych dopłat.

Akcja dostępna jest we wszystkich lokalach Sphinx w całej Polsce.

- Zależy nam, by świętowanie Dnia Babci i Dziadka w restauracjach Sphinx stało się pewną tradycją i wpisało się w zwyczaje naszych gości. Dlatego po sukcesie zeszłorocznej akcji, która spotkała się z bardzo pozytywnym odbiorem i tym razem chcemy miło zaskoczyć naszych klientów. Z tej okazji bez dodatkowych opłat zwiększamy porcję najbardziej popularnego dania w naszych restauracjach – shoarmy. Jesteśmy przekonani, że nasi goście, tak samo jak u babci, od stołu nie wstaną głodni, a w razie potrzeby porcję niezjedzoną możemy spakować na wynos. Jak u dziadków. Zapraszamy więc do wspólnego świętowania – mówi Mateusz Cacek, wiceprezes zarządu spółki Sfinks Polska, właściciela sieci Sphinx.

 

Shoarma to flagowe danie sieci Sphinx, które od lat pozostaje na szczycie listy najchętniej zamawianych pozycji. Serwowana jest w różnych wariantach smakowych, z wypiekaną na miejscu bułką pita i dodatkami. W ramach akcji na Dzień Babci i Dziadka każdy gość, który zamówi  shoarmę klasyczną, delikatną, złocistą, ostrą lub deluxe w wersji standard, obowiązkowo otrzyma zestaw powiększony - XL - z większą ilością mięsa, a także frytek bądź ryżu. Akcja łączy się także z promocjami dostępnymi w Aperitif.

 

Więcej informacji oraz regulamin promocji dostępne są na stronie www.sphinx.pl.